Scheidsrechter:   Oomen, P
Zondag 20-12-2015
Internos 2 – Avanti
Ervaring wint van jeugd.
Na 6 overwinningen op rij is het helaas niet gelukt om er nummer 7 aan toe te voegen.
Uit tegen het 2e team van Internos uit Etten-Leur ging het mis. Vooral in de 1e helft liep het totaal niet bij de heren van Avanti. Kansen werden niet afgemaakt, de beleving was er niet en verdedigend zag het er af en toe niet best uit. Misschien lag het aan de oranje uit-shirts! Uiteindelijk keken de heren bij rust tegen een achterstand aan van 5 punten. Ruststand was 10-5.
Na enkele omzettingen een aanwijzingen van de coaches in de rust ging het in de 2e helft een stuk beter. Er werd weer gestreden voor elke meter maar de routine van de tegenstander gaf uiteindelijk toch de doorslag. Avanti kwam nog wel goed terug tot 19-18 maar toen kreeg Internos in de laatste 10 seconde nog een 7-meter worp en kwam de eindstand op het bord van 20-18. Nu een paar weken rust en dan vol goede moed de 2e helft van de competitie in met een gedeelde 3e plaats.