Avanti DC2
08-10-2023
14 - 25

Het was een mooie zondag. 10 uur moesten we verzamelen om met frisse moet naar Rije te gaan. Vandaag was iedereen van ons team erbij dus er werd een hoog niveau verwacht.

We moesten tegen de dames C1 van RHV. Zoals verwacht waren de meiden van RHV weer een stuk groter als ons maar dat liet ons niet zomaar het veld uit slaan. We begonnen wat traagjes maar gelukkig RHV ook. De rust stand was 4-11 in het voordeel van Avanti.

Na een praatje met de coaches hoorden we het fluit signaal en gingen we er weer voor. We begonnen met de tweede helft en we gingen er vol op. RHV schoot van ver maar gelukkig hadden we de keepers met mooie reddingen. Na een paar doelpunten van RHV lieten we ze er niet meer langs. We hadden goed samen gespeeld met mooie ballen naar de cirkel en naar de hoek. Nadat bijna iedereen gescoord had was de eindstand 14-25 in het voordeel van Avanti.