Avanti DR1
Elshout DR1
14-01-2015
8-7

Vanavond stond de derby tegen SC Elshout op het programma en dat brengt altijd iets extra's mee. In dit geval zeker voor ons, want Annet deed vanavond, na 2 jaar afwezigheid, weer mee. Dat ging fantastisch. De spagaat zat er nog in als vanouds en mede dat hielp ons aan een 3 - 1 voorsprong. Helaas wist Elshout langs zij en er over te komen met een aantal mooie doelpunten. Wij kwamen nog 1 keer tot scoren voor de rust met een strakke lob van Jacqueline. Ruststand 4-5.
In de rust een praatje pep van Corry en een dextrootje moesten we weer de "wei" in. Hoe het scoreverloop in de twee helft was weet ik niet meer, maar volgens mij hebben we tot kort voor tijd nog achter gestaan. We waren met z'n allen wel gebrand op een overwinning en daar gingen we dus ook voor. Met de tong op onze schoenen bleven we de aanval zoeken en stonden wij verdedigend ons mannetje. Mede door het goede keeperswerk van Annet en zeker ook van Kelly kwamen we op een 8-7 voorsprong en dat wisten we tot het eindsignaal vast te houden.