Avanti E1
16-02-2019
10-16

Roef tegen Avanti op 16 feb.2019.
Wij hadden een trage opstart maar Jules zat daar niet zo mee. Hij maakte mooie schijnbewegingen en daardoor scoorde hij. Ook Jens, Ruby, Faya en Beike hadden ook gescoord In de 1e helft . Armin stond ook goed te keepen. En zo de ruststand was 5-7. In de tweede-helft stonden Maartje en Ruby goed te verdedigen op de cirkel en goed te bewegen. En Lynn hield goed de ballen tegen. En Armin scoort door een gooi van Jens. Daarna volgde Steffen hem op zijn doelpunt leek achter het doel te gaan maar dat was niet zo. Daarna scoorde Beike met een mooie aangooi van Faya. Toen kwam Ruby weer aan en die gooide ook het doel in. En zo daarna scoorde Jens ook weer. Steffen gooide de bal helemaal naar Faya over en daardoor scoorde Faya. Beike had goed overgespeeld naar Faya waardoor Faya kon scoren. Steffen gooide daarna weer in het goal. En Lynn hield daarna nog een bal tegen. Armin werd aangespeeld door Beike. Daardoor scoorde Armin. Op het laatste er door de andere gescoord maar eigenlijk was de bal voor Armin. En in de laatste minuten was er een duel met Jules en een tegenstander waardoor Jules op de grond viel en zich bezeerde. De eindstand was 10-16 voor Avanti.