Avanti DMW2
G.H.V. DMW1
20-09-2017
9-10

Woensdag 20 september was het weer zover. De eerste damesrecreanten wedstrijden werden gespeeld thuis bij ons prachtige buitenaccomodatie.
Team Henny mocht beginnen om 19.30 uur tegen GHV. Deze wedstrijd stond in het teken van Liezet Kuijpers. Helaas heeft zij besloten om te stoppen en daarom speelde zij dus haar laatste wedstrijd. Onder begeleiding van onze beroemde scheidsrechter begonnen we precies op tijd.

De eerste helft ging gelijk op. Kansen op en neer. Gelukkig was Debbie goed op dreef en scoorde haar doelpuntjes. Na 25 minuten stond het 4-4. In het begin van de 2e helft waren we even niet wakker en kon GHV uitlopen. Na 8-4 konden wij eindelijk weer een keer scoren en hadden we GHV verdedigend weer goed onder controle. We slopen steeds dichterbij. Met nog een paar minuten te spelen kreeg Liezet een "rode" kaart. Onder applaus ging Liezet het veld af. Na 15 jaar hangt ze haar handbalschoenen in de wilgen. Helaas konden we niet meer gelijk komen en verloren we op 1 puntje....

Na de wedstrijd gauw een "hete douche" en het andere team aanmoedigen. Ook zij verloren hun eerste wedstrijd, maar gelukkig hebben we de derde helft dik gewonnen!