Taxandria F3#
23-01-2016
6-10

Afgelopen zaterdag zouden we spelen tegen de F3 van Taxandria. Onze F2 moesten tegen de F2 van Taxandria. Om het voor alle partijen leuk te houden, hadden we geruild. Dus wij speelden tegen de F2 van Taxandria en onze F2 speelden tegen de F3 van Taxandria.

We waren de eerste helft niet bij de les. Verdedigend lieten we steken vallen en aanvallend lukte het niet om te scoren. We wachtten te lang voordat we gooiden en dan stond de tegenpartij al weer voor je. Ruststand was dan ook erg teleurstellend, 4-9.

De tweede helft was stukken beter. Iedereen stond zijn mannetje(vrouwtje) en aanvallend kregen we betere kansen. Helaas gingen er maar 2 in van die kansen, maar Taxandria scoorde er maar 1! Komend weekend hoeven we niet en de week erop lopen we de polonaise. Ook zie je ons in de kinderoptocht op maandag 8 februari. Op zaterdag 13 februari mogen we wederom weer tegen de F2 van Taxandria. Als we dan vanaf het begin spelen zoals we de 2e heft speelde dan gaat het helemaal goed komen.