Avanti DA1
RED-RAG Tachos/handbalshop.nl
17-01-2016
30-21

Vanmiddag moesten we tegen Tachos DA1 spelen en dat is altijd een spannende wedstrijd, mede omdat we een heleboel van die meiden redelijk goed kennen. In de eerste helft ging het gelijk op. We kwamen niet meteen in ons eigen spel. Verdedigend waren we nog niet helemaal bij de les en aanvallend werden we door de meiden van Tachos goed van hun doel af gehouden. Gelukkig bleven we wel steeds aan de goede kant van de score en stonden we bij rust met 16-10 voor.
In de tweede helft hadden we het verdedigend nog steeds niet helemaal onder controle, maar door het goede keeperswerk van Tara kwam Tachos niet echt dichter bij. Door het goede teamspel bleven we regelmatig scoren en stond na een uur de eindstand 30-21 op het scorebord.
Aanstaande woensdag staat het bekerduel tegen Tachos op het programma. Die wordt om 19.45 uur gespeeld in De Zeine te Waalwijk. We hopen op veel supporters.