10-01-2016
26-29

Scheidsrechter:   Wijtenburg, Y.
wedstrijd verslag Delta Sport Avanti

Afgelopen zondag reisden de Avantianen voor de wedstrijd af naar Zierikzee. Een pittige pot handbal tegen Delta Sport stond op het programma.

Na de eerste minuten was het meteen duidelijk: De tegenstanders speelden als echte Italianen. Men weet: van Italianen krijg je niks cadeau. In een drukke openingsfase was er over en weer veel strijd. De score ging daarbij vrijwel gelijk op. Ruststand: 14-14

De tweede helft van de wedstrijd was een stuk stabieler voor de jonge Avantianen. Op een volwassen manier werd er gezocht naar aanvallende oplossingen. Er werden zowel rustige aanvallen als break-outs afgerond. In de laatste tien minuten van de wedstrijd liep Avanti zo ver uit dat de tegenstanders het niet meer bij konden benen. Eindstand: 26-29

Zo verlieten de Avantianen het Zeeuwse land met twee punten in de kofferbak. Olé.
Youri Mols 10x, Max Kottier 7x, Joep Verharen 4x, Janiek Vermeulen 3x, Tim van Hulten 2x, Ralph Brekelmans 2x en Lars van Doremalen 1x.