Een 'snelle' wedstrijd na het voorbeeld bij Aalsmeer

DOS'80/Olympia'89 E1#
Avanti E1
02-02-2019

Vanmiddag reisden we af naar Heesch. Jens en Lynn waren er niet bij.

Lynn gefeliciteerd met je verjaardag!

Na een luidde begroeting door Avanti was het publiek goed wakker voor DE wedstrijd.
Armin startte in de goal.
In de 1e 10 seconden werd de wedstrijd officieel stopgezet. De scheidsrechter keurde de bal af en daar moest wat lucht bij. Na het keuren van verschillende ballen kwam DE bal weer het veld in. Avanti was snel vandaag, voor het publiek was het even wennen. Het leek Aalsmeer wel ;)
Veel snel en mooi overspel gezien. Faya scoorde het eerst doelpunt vanaf de cirkel. Steffen, Faya en Beike wisten de ballen steeds te onderscheppen in de aanval van de tegenpartij. Ruby ziet een mooi gat en scoort
Na een mooie vliegende vangst van Beike lukt het haar bijna om te scoren, helaas tegen de keeper.
Faya ziet Beike vrij staan en gooit aan, Beike scoort.
Ondertussen weer een wissel van DE bal, nu een gele, meer onze kleur.
Faya scoort boven de lat, helaas deze telt niet.
Armin staat goed te keepen en schrikt ervan als hij de ballen tegenhoudt, dit houdt hem scherp.
Eva weet goed door de opbouw te komen en scoort.
Jules scoort een bal van ver voor de opbouw, hij maakt het af met een dansje.
Ruby ziet goed dat Beike vrij staat en speelt aan, Beike maakt het doelpunt af.
Jules scoort een bal dik tegen de lat met het geluk dat hij door rolde, dusssss doelpunt!
Beike is vandaag op dreef en scoort regelmatig.
Jules weet een vliegbal te onderscheppen en na een mooie break out gooit hij naast de goal.?

RUST 3 - 10

Na een overleg met Ancke zijn de toppers er weer klaar voor. Ruby gaat de goal in.
Faya weet al snel een bal af te pakken en Beike zet een sprint in en scoort.
Jules speelt Armin met een stuitbal aan in de linkerhoek en Armin scoort.
Steffen probeert enkele keren vanuit zijn hoekje, de keeper staat te vaak in de weg,,
Eva scoort mooie bal die deze verslaglegger gemist heeft, oeps, goed gedaan Eva!
Ruby staat goed te keepen, ik denk dat dit ook kopieerwerk uit Aalsmeer is.
Steffen weet de bal te blokken voor de tegenpartij, power!
Vanaf de linkerhoek scoort Maartje tussen de benen van de keeper door.
Faya is snel en in vliegstemming vandaag, mooie doelpunten vanaf de cirkel.
Armin wist een mooie bal af te pakken van de tegenpartij maar kon hem helaas niet afmaken.
In de laatste break out van de tegenpartij werden ze op tijd gestoord en weet Ruby de bal uit de goal te houden.
Het was een mooi potje handbal met en veel snelheid en kansen. Door het overspelen en het zien van de gaten heeft Avanti vandaag aan deze punten kunnen komen, Goed gedaan toppers, ga zo door!
Volgende week een thuiswedstrijd tegen Witte ster om 11:25U
Tot dan!