Voor de lezers

G.H.V. DMW1
Avanti DMW2
21-02-2018
9-9

In de kantine van GHV wordt de vraag gesteld wie er een wedstrijdverslag gaat schrijven. Er komt niet meteen antwoord. Dus dan de vraag wie het al lang niet meer heeft geschreven. Oeps, dat ben ik volgens mij. En ja hoor, jammer genoeg ben ik degene die het verslag moet schrijven. Ik vraag me hardop af of dat verslag wel wordt gelezen. Blijkbaar hebben ze het bij team 1 afgeschaft. Mooi denk ik, laten wij dat ook doen. Maar blijkbaar zijn er nog enkele die het verslag daadwerkelijk lezen. Dus dan toch maar een verslag. Later bedenk ik me dat ik er dan ook niet zomaar een verslag komt. Voor die enkele die het lezen die zullen er dan ook even voor moeten gaan zitten. Het wordt niet een simpel afgeraffeld verslag. Na de wedstrijd natuurlijk wel ff checken wat de ruststand was en de uitslag en wie er heeft gescoord. Dat lijkt me wel belangrijk. Dat ga ik natuurlijk niet meteen nu al vermelden. Dus even geduld lezers. 

 

Maar ik zal bij het begin beginnen. Wel handig toch?

Onze vorige uitwedstrijd was ook bij GHV maar dan bij hun tweede team. Ondanks dat we die wedstrijd hadden verloren was dat wel een leuke en sportieve wedstrijd. We willen vandaag dan natuurlijk wel de punten mee naar huis nemen. We hebben versterking van Ester en Kelly uit ons eerste team want helaas hebben we een aantal zieken in ons team. Bij de aankondiging verwelkomen we natuurlijk de scheidsrechter en GHV en normaliter ook het publiek. Euh publiek, nee er is geen publiek. Oh wacht ff. Jawel er zit een man genaamd Ad. Dus we verwelkomen ook Ad. 
 

Tja en dan is natuurlijk de vraag hoe het ging? 

Hoe was de eerste helft en hoe ging de tweede helft??? 

Jeetje, met mijn handbalervaring die ik heb, en ik kan je zeggen, dat is niet veel, wordt dat een beetje lastig. Ik kan je vertellen wie er allemaal heeft gescoord, of zal ik dat nog even bewaren voor later.

Ik kan je zeggen dat Marjon wel een aantal mooie ballen heeft gestopt. 

Ik kan je zeggen dat de score gelijk op ging.

Ik kan je zeggen dat het best een spannende wedstrijd was.

Ik kan je zeggen dat het een leuke en sportieve wedstrijd was.

Ik kan je zeggen dat de ruststand 4-4 was.

Ik ga je nog niet zeggen wat de eindstand was.

Ik kan je zeggen dat enkele van ons de paal en lat wel erg goed konden vinden.

 

Ik ga je nog niet zeggen wie er heeft gescoord.

Ik kan je zeggen dat ik nog steeds niet klaar ben met het verslag.

Ik kan je zeggen dat wij ons wel konden vinden in de eindstand.

Ik kan je ook meteen maar laten weten dat de eindstand 9-9 was.

En laat ik dan nu maar zeggen dat Debby, Annemiek en Ester en Kelly hebben gescoord.

 

Zo, dat was het einde van het verslag over de wedstrijd. 

Nee, nog niet het einde van het verslag. Misschien ben je het nu al beu maar lees toch maar ff verder.

Omdat ik nogal nieuwsgierig ben aangelegd ben ik wel eens benieuwd wie dit verslag heeft gelezen.  Dus beste lezer, laat mij maar weten of je het hebt gelezen.

Dan ga ik nu nog even uitzoeken naar wie ik dit moet mailen en bedank ik jullie voor het lezen en complimenten van mij dat je het hebt volgehouden tot aan het einde.

 

Groetjes Wieke

 

Verslagen

Terug naar boven