Desk F1
Avanti F2
17-09-2017
2-6

Op een zonnige zondagmorgen rijden we met de F2 naar Desk in Kaatsheuvel. We begonnen met een goede warming-up en dan er tegenaan. En dat deden ze, wat hebben ze allemaal hard gewerkt. Er werd goed overgespeeld en gekeken wie er vrij liepen. In de eerste helft lukt het Avanti om 4 puntjes te scoren. De verdediging zat prima dicht en mooi keeperswerk hebben we gezien. Het lukte Desk niet om te scoren. Het was in de rust 0-4 voor Avanti.

De tweede helft lukte het Desk om dichterbij te komen, ze scoorden 2 doelpuntjes. Avanti maakte zich niet druk en scoorde nog 2 keer. De eindstand 2-6 voor Avanti.
We hebben genoten als publiek langs de kant. We zagen een echt team met ieder zijn kwaliteiten. Ga zo door Kanjers!