De een na laatste wedstrijd tot.......

DOS'80 F1#
Avanti Gemengd F1
27-05-2017
5-18

Basis spelers:

Afgelopen zaterdag mochten onze toppers weer lekker een potje handballen. Gelukkig mochten we in de zaal handballen, omdat Dos'80 geen buitenveld heeft. En dat was beter dan in de volle zon met 32 graden. Helaas waren Harold,Jens en Steffen er niet bij. Die genoten van een heerlijk weekendje weg. Dus ondergetekende moest het alleen doen.

We begonnen met Ruby op goal, Eva en Beike achter en Armin en Lynn voor verdedigen. En vanaf het begin waren ze wakker.
Armin en Lynn onderschepte de bal en als dat niet lukte stonden daar Eva en Beike. En ging er een bal doorheen, dan was Ruby daar nog om hem tegen te houden. Aanvallend ging de bal snel rond, zonder te stuiten. Mooie combinaties gezien en goed vrijgelopen. Helaas gingen ze er niet allemaal in, maar dat mag de pret niet drukken.

In de rust had de coach niet zoveel te vertellen, alleen ga zo door. En ze hoeven niet hard te zijn, je mag ze ook bij wijze van spreken erin rollen. Dit had ik misschien niet zo moeten vertellen, want ze luisteren namelijk heel goed.

De 2e helft mocht Lynn het doel verdedigen. Jules en Faya stonden voor te verdedigen. Faya onderschept de bal en ipv gooien rolt ze de bal in het goal. Een zuiver doelpunt, helaas heeft de scheidsrechter hem niet geteld. Bovenop de tribune bij de ouders was er volle verbazing en ik kwam niet meer bij.......

Het was een leuke wedstrijd, die ook goed begeleid werd door de scheidsrechter. Na de wedstrijd lekker onder de douche, want die hadden ze wel verdiend.

Zaterdag 10 juni de laatste wedstrijd voor onze F1. In en bij Elshout kunnen we voor de 2e keer binnen een half jaar kampioen worden. Wij hopen weer op veel publiek, die dan voor de laatste keer naar deze F1 komen kijken. Na de vakantie gaan ze allemaal naar de E-jeugd. Om 10.00 beginnen ze. Tot dan!!!!
 

Verslagen

Terug naar boven