Goodflooring/H.M.C. Raamsdonksveer DS2
19-03-2017
28-14

Scheidsrechter:   Meulendijks, J
Avanti Software Society DS1 speelden zondag 19 maart een wedstrijd tegen HMC. De dames van Avanti hebben HMC dit seizoen al 2 keer getroffen. De vorige wedstrijd die ze speelde tegen HMC was het gelijk. De dames hadden wat recht te zetten vandaag en laten zien dat ze op die 2e plek horen. Avanti moest vandaag dus de koppies erbij hebben en goed gefocust zijn. Een van onze coaches, Rob Jansen, was er helaas niet bij, omdat hij zelf een wedstrijd had in Aalsmeer. Gelukkig kwam hij ons voor de wedstrijd aanmoedigen, gaf advies en wenste de dames succes!Veronique, de speelster van de week, mocht de wedstrijd openen en scoorde. HMC maakte de eerste goal in de wedstrijd maar Avanti liet even zien wat hun spel is en maakte er 9-1 van. De wedstrijd was hierdoor al eigenlijk beslist. Door mooie aanvallen en veel verschillende wissels wisten de dames de voorsprong door de zetten. De dames zijn al een lange tijd aan het oefenen op de wissels en die konden ze in deze wedstrijd goed laten zien. Helaas verslapten ze in de laatste paar minuten voor de rust, waardoor de dames van HMC iets dichterbij konden komen. De ruststand was dan ook 16-7.

Vol goede moed gingen de dames van Avanti de tweede helft weer in. De verdediging stond weer als een blok. De dames gingen in deze helft vol voor de bal. Zelf als ze over de speelster van de tegenstander moesten duiken. De dames van Avanti hebben de wedstrijd mooi uitgespeeld en de punten blijven in Drunen. Eindstand was 28-14

Volgende week zaterdagavond staat de laatste competitie wedstrijd voor de dames van Avanti op het programma tegen United Breda. De dames hopen de competitie af te sluiten met de winst.