Fris brrrrrr en fruitig om 8.00u richting Oisterwijk voor een potje handbal tegen Taxandria.

Lotte is er vandaag niet bij.

Compleet MET schoenen waren we allemaal mooi op tijd aanwezig.

Lynn start de 1e helft met keepen.

Lisa vloog de 1e helft door het veld, ze wist de ballen goed af te pakken waarna ze 2x goed scoorde.

Haar ballen kwamen duidelijk hard aan bij de keeper.

Noortje maakt het 3e doelpunt.

Een mooi 1-2tje tussen Thijs en Lisa en er wordt voor de 4e keer gescoord door Avanti.

Stevige verdediging door ons, duidelijk leuk potje handbal want Taxandria krijgt ook kansen om te scoren. Door een goede aangespeelde bal van Wies maakt Lenny hem af met een mooi doelpunt.

Keepertje Lynn weten de ballen goed uit de goal te houden.

Wies laat duidelijk een mooi sprongschot zien met iets te weinig kracht achter de bal, jammer!

Rust 9 -6

In de 1e aanval na de rust scoort Bram direct een doelpunt, we zijn allemaal goed wakker vandaag. Lenny staat de 2e helft in de goal. We moeten er allemaal goed bij blijven want het is een flink tempo doelpunten op de zondagmorgen.

Noortje weet de ballen goed af te pakken en hierna te scoren, goede sprongschoten zeg!

Voor vanaf de cirkel krijgt Noortje een paar mooie kansen met doelpunt. Wat super dat al die ballen zo goed aangespeeld worden.

Wies weet ook de bal van Taxandria af te pakken en speelt de bal af naar Bram, super weer een doelpunt.

Het lijkt erop dat we de achterstand in gaan halen.