Seizoensafsluiting

08 juni 2015
Op zondag 7 juni werd de jaarlijkse seizoensafsluiting weer door de ADBC georganiseerd. De dag begon met een aantal wedstrijden en nadat Heren 1 gedoucht en wel aan was gesloten, kon de presentatie beginnen.

Allereerst waren de F-jes aan de beurt. F jong wel te verstaan. Corry had voor iedereen een woordje klaar en de jongens en meisjes werden door Ancke gekroond.

Daarna werd Thea uitgebreid bedankt omdat ze 25 jaar lang het secretariaat heeft gevoerd. Inmiddels zijn die werkzaamheden voor een groot deel door Joyce overgenomen. Thea werd benoemd tot erelid. Dit wordt in de volgende ledenvergadering officieel gemaakt.

Vervolgens mochten de andere F-jes het podium betreden: F oud. Ook zij werden gekroond. Daarna was het de beurt aan Heren 1, die regelmatig aangevuld zijn met de Heren A. Harold en Sander werden nog even genoemd omdat ze stoppen bij Heren 1, dus de jonge bokken moeten het nu zelf doen. Daarna was het de beurt aan de Gemengde E-jeugd. Zij zijn kampioen geworden en dus kregen zij, naast de kroon, ook de kampioenstompoezen.

Toen was het de beurt aan de Dames Rekreanten. Annet werd even in het zonnetje gezet omdat zij zo'n pechvogel is geweest afgelopen jaar. Daardoor hebben Marjon en Kelly een paar keer ingevallen. De dames hadden voor hen een prachtige bos bloemen geregeld. Meteen daarna kwamen de Heren Rekreanten op het podium. Zij riepen nog een aantal mannen naar voren die afgelopen jaar met de rekreanten hebben meegedaan. Daarna kwam Gemengd D op het podium. Coach Roland had een vol A4'tje met complimenten aan het team. Ze werden gevolgd door Heren 2.

De heren A, de volgende in de rij, hadden een bos bloemen voor Angelique, Theo en Tonnie meegenomen. Daarna kwamen de Dames A op, voor de eerste keer. De heren C kwam onder de muziek van "We are the champions" het podium op. Zij waren nl. kampioen geworden (en wisten dat zelf nog niet). Ze kregen allemaal champagne, een bloemetje en natuurlijk de kampioenstompoezen. Daarna waren de Dames B aan de beurt. Zij hebben dit jaar de dubbel gepakt, zowel kampioen in de zaal als op het veld. Tenslotte kwam Dames 1 op het podium. Ook zij pakten de dubbel dit jaar.

En toen was het moment aangebroken waarop de beker voor het beste team uitgereikt zou worden. Iedereen had mogen stemmen: de strijd ging tussen Dames B, Dames A en Dames 1. Dames A had de meeste stemmen en won dus de beker.

De middag/avond is zeer geslaagd. Het was een heerlijk zonnetje, de muziek - in handen van 'onze eigen' DJ YvN - was perfect. Kortom: de ADBC heeft het weer goed verzorgd!

www.hvavanti.nl

Dames recreanten hebben twee teams met ca. 25 dames. Deze dames spelen ongeveer 1 keer per… Meer >

www.hvavanti.nl
De heren recreanten van Avanti zijn afgelopen zaalseizoen 2017/2018 ongeslagen kampioen geworden in de brabantse recreanten… Meer >